Infovonal: +36 30 622 1246

Augment!IT

Miért minket válassz?

1. Szakértelem és tapasztalat: Cégünk évek óta az informatikai fejlesztés területén tevékenykedik. Tapasztalt csapatunk és sokféle projekt referenciáink bizonyítják, hogy megbízható partnerei vagyunk a digitális fejlesztéseknek.

2. Kész megoldásaink vannak: Az Augment!it évek óta foglalkozik az Openbravo 3.0 ERP fejlszlesztésével. Konkrét és azonnal bevezethető rendszereinkmegoldásink vannak  vállalati problémák kezelésére az idegenforgalom teljes területére, gyártás – raktárkezelés és számlázás célterületekre, de kész moduljaink vannak a kereskedelem támogatására is.

3. Testreszabott megoldások: Megértjük, hogy minden ügyfél egyedi igényekkel rendelkezik. Kiemelkedő fejlesztőink képesek testreszabott megoldásokat nyújtani, hogy az ügyfelek pontosan azt kapják, amire szükségük van.

4. Innováció és technológia: Szorosan követjük az iparág legújabb trendjeit és technológiai fejleményeit. Ezzel a tudással képesek vagyunk a legújabb technológiákat beépíteni a projektjeinkbe, hogy ügyfeleink mindig a legmodernebb megoldásokat kapják.

5. Rugalmasság és gyorsaság: Az informatikai fejlesztés gyorsan változó terület. Rugalmasan reagálunk az ügyfeleink igényeire és képesek vagyunk gyorsan változtatni, hogy az aktuális kihívásokra a lehető leghatékonyabban tudjunk válaszolni.

6. Minőségi eredmények: Célunk mindig a minőségi eredmény elérése. Mindegyik projektünket alapos tesztelésnek vetjük alá, hogy biztosak lehessünk a kiváló működésben és megbízhatóságban.

7. Ügyfélközpontú hozzáállás: Az ügyfelek számunkra mindig az elsődlegesek. Aktívan kommunikálunk velük, és figyelembe vesszük visszajelzéseiket, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsuk számukra.

8. Referenciák és sikerek: Moduljainkat a hazai szolgáltatókkal közösen fejlesztettük ki, figyelembe véve szinten minden napi szintű ad-hoc és rendszer szintű problémájukat.  Szívesen megosztunk korábbi projektjeink sikertörténeteinket és referenciáinkat, hogy megmutassuk, milyen eredményeket értünk már el mások számára.

9. Széleskörű szolgáltatások: Több vagyunk, mint egy fejlsztői csapat. Teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk tervezéstől a fejlesztésen át a támogatásig.

10. Nyitott kommunikáció és átláthatóság: A projektjeink minden fázisában folyamatosan tájékoztatjuk az ügyfeleket a fejleményekről és előrehaladásról, így mindig tudni fogják, hogy mi történik – mi fog történni.

11. Versenyképes árak: Az ár-érték arány számunkra fontos. Biztosítjuk, hogy versenyképes árakon kínáljuk minőségi szolgáltatásainkat. Nemzetközi ERP rendszerekhez képest is sokkal kedvezőbb ajánlatot tudunk tenni, az általunk nyújtott rendszerek bármikor igény szerint bővíthetők, módosíthatók.

Scroll to Top