Infovonal: +36 30 622 1246

Smadify – online médialejátszó

Saját zene – Saját reklám – Saját bolt
A Smadify egy olyan alkalmazás, amivel saját reklámkampányokat hozhatsz létre és azokat bármennyiszer lejátszhatod a boltjaidban. A Smadify segítségével lehetőséged van online stream zene szolgáltatás lejátszására a reklámok között, de akár saját zeneszámokat is betölthetsz. A Smadify segítségével lehetőséged van saját reklámjaidat kampányokba rendezni és lejátszási periódusokat / időket hozzájuk rendelni. Így a reklámjaid csak akkor és csak ott játszódnak le, ahol és amikor Te engeded.

Szerkessz, Zenélj, Befolyásolj!

Saját reklám

A reklámspotjaidat MP3 és WAV formátumban tudod feltölteni. Minden spothoz címkéket rendelhetsz (amennyi csak jólesik). Ezek a címkék fognak segíteni a reklámkampányok elkészítésében

Saját műsorfüzet

A műsorfüzetben tudod beállítani a Smadify számára releváns vállalti profilt.

Saját irányítás

A Smadify kampány beállításánál Te döntöd el. hogy az adott reklámok mely napokon, milyen sűrűséggel hangozzanak el, illetve, hogy melyik boltokban hallják őket. A könnyű és gyors beállításokat a Reklámokhoz és a Boltokhoz rendelt címkék segítik.

Smadify kampányok

A Smadify kampány olyan célirányos reklámok összessége, amiben a reklámüzenetek meghatározott gyakorisággal jutnak el boltjaid célközönségéhez.

Teljesen rádszabva

A Smadify-ban beállíthatod a saját zeneszolgáltatódat, valamint a korlátlan számú boltjaidat itt tudod paraméterezni a kampányaidhoz.

Smadify – online médialejátszó

Ütemezhető rádió és videó reklámkampányok boltjaidban

A Smadify segítségével lehetőséged van online stream zene szolgáltatás lejátszására a reklámok között, de akár saját zeneszámokat is betölthetsz. A Smadify segítségével lehetőséged van saját reklámjaidat kampányokba rendezni és lejátszási periódusokat / időket hozzájuk rendelni. Így a reklámjaid csak akkor és csak ott játszódnak le, ahol és amikor Te engeded.

Minden a vásárlókért, minden a vásárlásért!

A Smadify – online médialejátszó a legjobb választás

Már ők is Smadify – online médialejátszó felhasználók

Bravo Based Consulting

Háda

Coop

Smadify – online médialejátszó

Ne köss kompromisszumot, válaszd a legjobbat!

Scroll to Top