Infovonal: +36 30 622 1246

OpenTour

Az Utazás menedzsment szoftver!

Az OpenTour a leghtékonyabb program utazásszervezők számára. Egyéni és csoportos utazások – Transferek szervezése – Jármű és Guide beosztások készítése mostantól gyerkjáték lesz!

Minden egy helyen - új dimenziót nyitunk!

Az OpenTour "All-in-One" rendszer mindent tud, amire csak szükség lehet csoportok - vendégek programjainak tervezéséhez.

Mint Utazás-szervezőnek, talán mondani sem kell, hogy mennyire fontos ebben az iparágban a pontos és megbízható szolgáltatás, a gyors reagálás az ügyfelek megkereséseire. Különösen ti vagytok azok, akiket érzékenyen érint a legapróbb változás, a költségek módosulása, mert ti vagytok a kapocs az ügyfél és a szolgáltató között. Épp ezért van szükséged olyan XXI. századi infrastruktúrára, mely leveszi az adminisztráció jelentős terhét, hogy Te tényleg csak az üzletre koncentrálhass. Az OpenTour pontosan azt fogja neked nyújtani, amit vársz tőle. Időt ad neked!

Az OpenTour jó választás, ha...

Fontos, hogy minden adat egy helyen legyen

Az OpenTour egy integrált vállalatirányítási rendszer. Beszerzések – Értékesítések – Program szervezzések teljes folyamata és riportok – elkérdezése is egy rendszeren belül történik.

Reptéri transzferek tervezése is feladat

Ha csoportos transzfereket vagy egyéni utaztatásokat kell megszervezni és még host-okat is kell osztani, akkor a legjobb megoldás az OpenTour. A rendszerben pontosan követhető, hogy kinek – mikor – kiért kell hol lennie!

A napi programok száma elérte a 10-15 kiállást

Programok szervezése egy nagyon összetett feladat. Helyszínek, buszok, résztvevők biztosítása komoly odafigyelést igényel. Minél több a program annál több a hibázási felhetőség. Az OpenTour minimalizálja a tévedéseket, nem enged elfelejteni semmi, figyeli az elinézetlen feladatokat.

A megrendelői elszámolások pontatlanok, vagy lassan készülnek el

Milyen jó lenne látni, hogy egy-egy program mennyire volt nyereséges. Ez eddig csak napokkal később volt lehetséges, mer a kiadási bizonylatok nem érkeztek meg időben. Az OpenTour-ban azonnal láthatók a kiadások is. Így a megrendelőkkel bármikor el lehet számolni.

A Guidok, Hostok beosztása és vezénylése túl sok időt vesz igénybe

Ki – mikor ér rá? Kinek milyen jogosítványai, engedélyei vannak? 20-25 ember felett ez egyre követhetetlenebb. Az OpenTourban priorizálhatók a guide-ok és engedélyeik, képességeik szerint lehet őket beosztani a programokhoz.

Számít, hogy a Megrendelők - Utasok elégedettek legyenek

A Megrendelők jogosan igénylik a hibátlan szolgáltatást, valamint a pontos és gyors elszámolást. A Gyorsaság és a Pontosság mércéje mostantól az OpenTour. Az OpenTour segít, hogy ügyfeleid és vendégeid elégedettek elgyenek!

Mindent beletettünk, ami csak létezik, ettől lett az OpenTour egyedi és nélkülzhetetlen. Program tervezéstől a lebonyolításig, ajánlat készítéstől az elszámolásig és még ezeken is túl...

Forgatókönyvek

A Csoportvezetők, Buszos cégek, Guide-ok pontosabban tudják végezni munkájukat, ha olyan program forgatókönyvek alapján dolgozhatnak, melyek az ő igényeik szerint készülnek el és csak a számukra releváns adatot tartlamaznak.

Bevételek - kiadások követése

Nem kell megvárni, hogy a kiadási bizonylatok megérkezzenek az irodába, már távolról is beküldhetők, így pontosan követhető egy-egy program nyereségessége.

Mobil applikációk

Megrendelők, Guidoek kiértesítése a napi munkáikról. Figyelmeztetések – jelzések küldésére, napi kiadások vezetésére is lehetőség van mobil applikációinkkal.

Tetszőleges riportok

Tetszőleges számú és tartalmú riport segíti a programszervezők munkáját. Azonnali kép nyújtható a nyereségességről, program státuszokról.

Szerethető és gyorsan tanulható felhasználói felületek

Az OpenTour kifejlesztése hosszú idő volt. Folyamatosan kerestük azokat a megoldásokat, amikkel egyszerűvé és átláthatóvá és gyorssá lehet tenni a használatát.

"Egy gombos" folyamatok sablonokkal

Az OpenTrour-ban nincsenek redundáns folyamatok, adatok. Program sablonok használatával csak a mennyiségeket kell beállítani és az „OK” gombot nyomkodni. Rendszer még nem volt sosem ennyire komplex és ennyire egyszerű.

Már ők is OpenTour felhasználók

Inspiration Travel

Kiemelt vállalaltirányítási MEGOLDÁSAINK

Utazás szervezés

Programok tervezése - buszok rendelése, guide-ok vezénylése és elszámolások.

Jármű / gép Szerviz

Jármű szerviz történet és szerviz irányítás elszámolásokkal és raktárral

Járat irányítás / vezénylés

Járat beosztás (vezénylés) és elszámolások kezelése

Smadify - InStore Radio

Vállalatra szabott zenék (stream és MP3/MP4) és SAJÁT reklámok

HR menedzsment

Toborzás, munkaidő rögzítés, bérkalkuláláció

Gyártási folyamatok

Gyártás tervezés, Kapacitás tervezés és (utó)kalkuláció

Kontrolling

Azonnali információ, tetszőleges (vállalatra szabott) riportok, lekérdezések, kimutatások

Beszerzés / Értékesítés - CRM

Beszerzési tervek, rendelések, függő áruk. Értékesítés - Árubizonylatok - Számlázás

Készletgazdálkodás

Miből, mennyi, hol, és azonnali készlet érték számítás (riport)

Pénzügy

Bankszámlák és pénztárak kezelése, Könyvelés és számlatükör

OpenTour

Ne köss kompromisszumot, válaszd a legjobbat!

Próbálja ki mobilapplikációinkat is IOS és Android környezetben

Egészítse ki rendszerét, hogy távolról se maradjon le semmiről!

Felhasználó barát megjelenés

Mobil applikációink a letisztult felületük miatt egyszerűen kezelhetők.

Felhasználóra szabva

Válassza ki, Ön, hogy milyen folyamatokat szeretne az appon keresztül végrehajtani

Azonnal

Az applikációk folyamatosan kapcsolatban vannak a vállalattal, így mindig perce kész a rendszer

Scroll to Top