Infovonal: +36 30 622 1246

Ne vessz el gyártási műveletekben!

Olyan nem történhet meg, hogy valamiről nem tudsz a gyártással kapcsolatban!
Az Openbravo Production modullal mindig, mindenhol ott lehetsz.

Az Openbravo Production modult Magyaroszágon aktív, gyártó cégekkel közösen fejlesztettük ki és teszteltük le. Már a bevezetést követő első hónapokban kimutatható megtakarítást értek el a vállalkozások csak azzal, hogy optimáisan tudták kihasználni a gyártógépsorokat és átlátthatóvá, valamint tervezhetővé vált a készletszintjük.

Olyan rendszert ajánlunk, amivel nem kell kompromisszumot kötni! -Ez a rendszer a te vállalkozásodra szabható!

Kapacitástervezés

Minden vállalkozás elemi érdeke, hogy a munkavégzésbe bevont gép-eszköz flottája a lehető legoptimálisabban legyen kihasználva. Az optimalizáló rendszerrel biztosítható, hogy a munkavégzésre bevont gépek, járművek a felhasználó által megadott paraméterek alapján a leggazdaságosabban legyenek kihasználva.

Gyártmány kalkuláció

A gyártmánykalkulációs modul egyedi, vagy kis sorozatú gyártást végző, illetve gyártmányaikat sok variációban előállító vállalkozásoknak jelent nagy segítséget. A gyártmányokat összeállítási rajzok és tetszőleges mélységben alábontott rajzok definíciója segítségével határozza meg a gyártmány elkészítéséhez szükséges anyagok és munkafolyamatok mennyiségét és minőségét. Segít kiszámolni a nyers méreteket és a gyártmány kész tömegét. A készletgazdálkodással és a gyártástervezéssel együttműködve a gyártáshoz szükséges adatokra a rendszer beszerzési javaslatot készít, és előkészíti a gyártási projektet.

Gyártási műveletek nyomonkövetése

A folyamat megtervezésén túl képes a gyártási erőforrás-szükséglet előrejelzésére és a munkaerő-tervezésre is. Emellett a gyártási adatok, munkaidő és normák figyelembevételével értékeli a munkaerő teljesítményét és az erőforrások kihasználásának hatékonyságát. A vállalat által gyártott termékek receptúrák elmenthetőek, így a szoftver képes gyorsan meghatározni a tervezett gyártási mennyiséghez szükséges alapanyag-szükségletet. Gyártás ütemezésének figyelembevételével folyamatosan kiszámolja a gyártás alapanyag, energia és munkaerő szükségletét és a tendenciákból jövőre vonatkozó terveket készít.

Készlet információk

A modul képes a megrendelések összeállítására és táblázatos formában történő nyilvántartására. Anyagbevételi jegyet generál, ez történhet automatikusan és kézzel is. Beszerzési jelentéseket állít ki, amelyekkel lehetővé teszik a költségek folyamatos nyomon követését. A szoftver meghatározza, hogy bizonyos áruk a raktárban hol találhatók. Több raktár is használható a hozzájuk kapcsolódó adatokkal és felvehetőek vevőhöz kapcsoltan a szokásos szállítási utak, terméktípus és mennyiség is. Tervezhetők és nyilvántarthatók az anyagokkal és termékekkel kapcsolatos tranzakciók, és ezeket a mozgásokat a program automatikusan képes könyvelni is. Nyilvántartja a rendelkezésre álló készlet mennyiségét, és automatikusan megállapítja a készlet értékét a költségekből és a termelt mennyiségből.

Gyártási riportok

A rendszer integrált része a beépített jelentéskészítő modul, amely lehetőséget biztosít különböző forrásokból érkezett adatok megjelenítésére, elemzésére és ezek alapján történő döntés-támogatásra. Ezáltal hatékonyan támogatja a menedzsment munkáját és megkönnyíti az alternatívák közötti választást.

Mobil alkalmazások

Gyártás irányítás

Intézz mindent akár távolról is

Gyártás előrehaladás ellenőrzés

Tudj mindenről, akkor is, ha nem vagy ott

Értesítések küldése és fogadása

Formális utasítások, közlemények, tájékoztatók küldése

Valós idejű adatok - riportok

Minden információ egy helyen közvetlenül a gyártási helyszínekről

Kiemelt vállalaltirányítási Megoldásaink

Kontrolling

Azonnali információ, tetszőleges (vállalatra szabott) riportok, lekérdezések, kimutatások

Készletgazdálkodás

Miből, mennyi, hol, és azonnali készlet érték számítás (riport)

HR menedzsment

Toborzás, munkaidő rögzítés, bérkalkuláláció

Pénzügy

Bank és pénztárak kezelése, Könívelés és számlatükör

Openbravo Production

Ne köss kompromisszumot, válaszd a legjobbat!

Scroll to Top