Infoline: +36 30 545 5728

You don't have permission to edit the profile.
You don't have permission to edit the profile.

Augment!IT - Tudástér

Jelentkezz be a Tudástérbe, hogy te is elérd a segédleteket, tartalmakat.

A Tudástérben a legtöbb fejlesztésünkről találhatsz videókat, segédleteket. Láthatod, hogy ügyfeleink milyen típusú problémákkal találkoztak és azokra milyen megoldást tudunk nyújtani.

 

Contact

Augment!IT Kft.

Üdvözlünk az Augment!IT Tudástér oldalán!

A Tudástér egy-egy Openbravo modul működésének részeit mutatja be leegyszerűsítve. Mivel felhasználóként változhat az Openbravo mezőlistája – az Openbravo menüszerkezete, ezért igyekeztünk átfogó – minden ügyfelünk számára értelmezhető segédleteket készíteni.

Opentravel folyamatok

Opentravel – Ajánlat készítés

Opentravel – Megrendelés készítése Ajánlatból

Opentravel – Elszámolás készítése megrendelésből

Opentravel – Vezénylés készítése naptárnézetben

Opentravel – Gépjárművezető és Diszpécser alkalmazás telefonon
Opentravel – Napi munkák
Opentravel – Dolgozói járat kiállásainak felvitele

Így használd a Smadify-t

Smadify – Lejátszó készítése

Smadify – Reklám/Jelzés/Bejelentés készítés
Smadify – Kampány készítés

GYIK

Összegyűjtöttünk egy csokorra valót, ügyfeleink által gyakran feltett funkcionális kérdésekből.

Általános GYIK

Igen lehet. A file kiterjesztése CSV lesz. Fontos, hogy a file módosítása után ügyeljünk arra, hogy XLS/XLSX-be mentsük el a módosításokat, mert a módosítások nem mentődnek el CSV-ben.

Igen. Minden dátum, érték (szám) mezőre lehet riasztást beállítani. A riasztásokat pl. lejárati dátumokat előre is lehet jelezni.

Egy funkció segítségével ki lehet listázni, hogy az adott partner mit vásárolt tőlünk az elmúlt X napban. „Azt szeretnék venni, amit a múltkor” típusú kérdésekben segít.

Az alkalmazottakat sem lehet törölni a rendszerből, hiszen tranzakciók tartoznak hozzájuk. Ezért itt is az „aktív” pipával lehet azt elérni, hogy az adott dolgozó ne jelenjen meg listákban, ne lehessen kiválasztani, stb. Pl kilépés után inaktívvá kell/lehet tenni a dolgozót és így biztosan nem adunk neki feladatot.

Mert ha kilép az illető és újra belép, akkor új személyi lapot szoktak készíteni neki.

Kilép-belép-beosztást vált-fizetést vált-figyelmeztetés-túlóra elrendelés, stb.

Egymásnak lehet üzeneteket küldeni. Erre van egy figyelmeztetési szabály, így ha valaki címzett, akkor megjelenik egy figyelmeztetés nála „Új üzenete van” felirattal.

Opentravel GYIK

Igen. Minden Aktív sofőr vezényelhető. De pl. külön „Táppénz” nevű megrendelésre is beosztható. A rendszer ezt úgy értelmezi, hogy a sofőr már foglalt, így nem engedi új kiállásra ráosztani.

Igen. Minden Aktív sofőr vezényelhető. De pl. külön „Szabadság” nevű megrendelésre is beosztható. A rendszer ezt úgy értelmezi, hogy a sofőr már foglalt, így nem engedi új kiállásra ráosztani.

 

IGEN. HASONLÓAN A TÁPPÉNZHEZ EZT KÜLÖN BUSZOS MEGRENDELÉSBEN VEZETIK, HA SZÜKSÉGES. A SZABADSÁG NYILVÁNTARTÁSRA VAN HR ALKALMAZÁS, DE NEM KAPCSOLÓDIK A VEZÉNYLÉSHEZ

Smadify GYIK

A Smadify campaign is a collection of targeted ads in which ad messages reach your store's audience with a specified frequency.

Nos, ezt neked kell tudnod, de az biztos, hogy más csoportok vásárolnak a különböző napszakokban. Így nyugodtabb dalokat részesítenek előnyben reggel és délelőtt, amikor többségében idősebb ügyfelek járnak vásárolni. Gyorsabb, pörgősebb zenékkel ösztönöznek viszont hatékonyabb és gyorsabb vásárlásra a délutáni csúcsidőszakban.

A boltodba – boltjaidba különböző időszakokban, különböző típusú vevők érkeznek. Ütemezd úgy a reklámjaidat, hogy azok mindig a célcsoportodnak megfelelő időpontban szóljanak.

Bármilyen hosszúságú MP3, MP4, WAV reklámot lejátszhatsz

Reklámjaidat lejátszási időhöz, bolthoz, kampányhoz kötheted

Korlátlan számú saját TAG-ek segítik reklámok összekapcsolását a boltokkal

…Hozd létre a saját profilodat: pl. Add meg a stream szolgáltatóidat, vagy az online rádiókat

…Hozz létre annyi boltot/üzletet, amennyit csak szeretnél

…Töltsd fel a reklámjaidat, szignáljaidat és a közleményeidet

…Hozd létre programozott műsorfüzeteidet

A Smadify alapvetően két felületből áll (az egyszerűség kedvéért, hívjuk programnak).

A kliens (bolt) oldali program a Lejátszó. A telepítése egyetlen indítható file segítségével történik.

Minden boltban telepíteni kell egy kliens lejátszót. A Kliens lejátszók egyedi azonosítóval rendelkeznek. Ezekkel kapcsolódik össze a bolti lejátszó a Műsorfüzettel.

A lejátszókkal több feladat a telepítésen kívül már nincs is.

A rendszer másik oldala egy on-line elérhető oldal, ez a Műsorfüzet. Itt tudod kezelni, beállítani a kampányaidat, boltjaidat, reklámjaidat.

Ennyi.

Igyekeztünk úgy megalkotni a Smadify-t, hogy a felhasználók a lehető legegyszerűbb módon, minél kevesebb hozzáértéssel is magabiztosan tudják használni.

A Smadify használatához nem kellenek külső set-top-box-ok, sem egyéb kiegészítők. Csak egy kisteljesítményű számítógép szükséges hozzá és egy hangszóró.

A Smadify a reklámjaid – reklám kampányaid között zenét is tud lejátszani. A zenéket bármely stream szolgáltatáson keresztül érheted el, pl Smadify, vagy mp3/ mp4 formátumú file-k segítségével.

A Smadify egy számítógépes program. (szoftver). Csak telepíteni kell és már működik is.

Minden boltban 1 lejátszó alkalmazást kell elindítani. Ezek a kliens programok kapcsolódnak hozzá egy központi weboldalhoz, ahol beállíthatod a reklámkampányaidat, boltjaidat stb.

A Smadify-hoz nem kell külön Set-Top-Box. Csak egy kisteljesítményű számítógép kell és egy hangfal.

A zenéket te választhatod ki bármely stream (online zene) szolgáltató segítségével, akár a Smadify stream-et is használhatod. De MP3/MP4-t is lejátszhatsz. A reklámokat is te töltöd fel a Smodify-ba.

Abszolút! Miért ne fordulhatna elő, hogy 2-4 különböző kampányod fut egyszerre!? A Smadify teljes mértékben támogatja a több reklámkampány egyszerre kezelését.

Ez csak rajtad múlik. A boltjaidat és a reklámokat korlátlan számú címkével (TAG) láthatod el, amiket a kampányok létrehozásakor tudsz hasznosítani. A kampányodban csak olyan boltok, és reklámok vesznek részt, amik rendelkeznek a kiválasztott címkékkel.

Contact

Augment!IT Kft.

Scroll to Top

Jelszó visszaállítása

Küldtünk neked egy email-t